Tonhalas tészta

2014/02/13. - írta: cicapamacs

Valami gyors ebédet szerettem volna készíteni, amit el tudok vinni magammal dolgozni, így született meg ez a recept.


Hozzávalók: (1 személyre)
- 1 kis konzerv tonhalfilé
- 1,5 dl paradicsomlé (házi)
- só, bors, bazsalikom
- 10 dkg tészta
- 1 ek olivaolaj

Elkészítés:
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és egy keveset a főző vizéből félreteszünk.
A halat az olivaolajon kicsit átmelegítjük, hozzáadjuk a paradicsomlét és a fűszereket. Mikor a húsa már teljsen felszívta a levet, hozzáadjuk a tésztát és egy keveset a tészta főzővizéből, hogy ne legyen túl száraz. Kész is :)
Címkék: hal tészta
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunsuti.blog.hu/api/trackback/id/tr396843005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása