Valami gyors ebédet szerettem volna készíteni, amit el tudok vinni magammal dolgozni, így született meg ez a recept.
Hozzávalók: (1 személyre)
- 1 kis konzerv tonhalfilé
- 1,5 dl paradicsomlé (házi)
- só, bors, bazsalikom
- 10 dkg tészta
- 1 ek olivaolaj
Elkészítés:
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és egy keveset a főző vizéből félreteszünk.
A halat az olivaolajon kicsit átmelegítjük, hozzáadjuk a paradicsomlét és a fűszereket. Mikor a húsa már teljsen felszívta a levet, hozzáadjuk a tésztát és egy keveset a tészta főzővizéből, hogy ne legyen túl száraz. Kész is :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.