Hozzávalók: (1 személyre)
- 1 kis konzerv tonhal
- 2 dl főzőtejszín
- 1 marék felaprított medvehagyma
- só, bors
- 1 ek olivaolaj
- főtt tészta
Elkészítés:
A tonhalról leöntjük a levét, majd az olivaolajon átmelegítjük, ekkor adjuk hozzá a medvehgymát is, amit kicsit megfonnyasztunk. Ráöntjük a tejszínt és besűrítjük, sóval meg borssal ízesítjük. Ekkor adjuk hozzá a főtt tésztát, amivel az egészet összeforgatjuk. Kész is :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.