Medvehagymás tonhalas tészta

2014/03/22. - írta: cicapamacs

Gyors ebédre vágytam és ez lett belőle :D


Hozzávalók: (1 személyre)
- 1 kis konzerv tonhal
- 2 dl főzőtejszín
- 1 marék felaprított medvehagyma
- só, bors
- 1 ek olivaolaj

- főtt tészta

Elkészítés:
A tonhalról leöntjük a levét, majd az olivaolajon átmelegítjük, ekkor adjuk hozzá a medvehgymát is, amit kicsit megfonnyasztunk. Ráöntjük a tejszínt és besűrítjük, sóval meg borssal ízesítjük. Ekkor adjuk hozzá a főtt tésztát, amivel az egészet összeforgatjuk. Kész is :)
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunsuti.blog.hu/api/trackback/id/tr476842981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása